Tix.no

Event info

Med 7 studioalbum, Prøysenprisen, Edvard nominasjon, en rekke A-listinger på radio og mer enn 300 konserter bak seg, har elle melle etablert seg som en av landets mest folkekjære artister. 15.mai kan vi for første gang høre dem i Porsgrunn.  

elle melle består av Odd Erik Ognedal, Svein Hyttebakk og Jon Konrad Strøm. Bandet ga ut sitt debutalbum i 1996, mottok Prøysen-prisen i 2000 og ble nominert til Edvard-prisen i 2001.

I 25 år har sangene deres strømmet ut av radioen over hele landet. Mange vil dra kjensel på låter som «Frokost På Kafe», «Ikkje Vekk meg Når Du Går», «På Denne Tiå Her I Fjor», «Du Sko Vært Her Nå», «Ser Du Då At Eg E Din», og ikke minst klassikeren «Himmelhøge Sti».

Sistnevnte har nylig blitt oversatt til engelsk og utgitt som «Pathway In The Sky». Det er første låt fra et album med 10 engelsk-oversatte elle melle-låter som utgis denne våren.

Men bandet forsikrer oss om at de ikke har skiftet til engelske tekster i fortsettelsen; Ny norskspråklig single kommer i neste omgang.

elle melle gleder seg til å spille i Porsgrunn for aller første gang. Og vi gleder oss til å høre dem!


https://open.spotify.com/artist/71dOjURxKXN3Rle5RCVtca?si=lCePG780TMWgMSSI93lnGw