Tix.no

Event info

Den norske powertrioen Kanaan spiller en kreativ blanding av eksplosiv psykedelia, stonerrock og jazz. Inspirert av kraut, tungrock og improvisasjonsmusikk har trioen gjort seg bemerket som et sterkt liveband. Kombinasjonen av tunge riff, suggererende jammepartier og sterke melodier har vist seg å være en uslåelig kombinasjon og har resultert i applauderte konserter på en rekke etablerte scener både i Norge og Europa.

Etter debutalbumet på El Paraiso Records og en to ukers europaturné det foregående året, brakte 2020 med seg hele to album fra Kanaan – den psykedeliske og jammete «Odense Sessions», spilt inn med Causa Sui-gitarist Jonas Munk, og den tyngre og mer produserte «Double Sun», et helhetlig verk som åpenbart er laget av et band med en tydelig visjon, som også besitter håndverket til å dra et slikt prosjekt i land.

«Kanaan may be young, as a band, or musicians, but they certainly already have everything they need to become one of the greatest bands from our scene! And in my opinion, they already are.» (More Fuzz)


Kanaan består av:
Ask Vatn Strøm – gitar
Ingvald André Vassbø – trommer
Eskild Myrvoll – bass

Foto: Anna Rogneby

Billettpris:
Ordinær: 275