Tix.no

Event info

Opplev rockebandet Motorpsycho og koreograf og dansekunstner Hooman Sharifi live på scenen!

"Oppofringen - En danser og et band er noen ganger alt som skal til for å skape en magisk rituell stemning"Scenekunst.no


I Sacrificing møter Hooman Sharifi Motorpsycho live på scenen. Det er den voldsomme, drivende, massive musikken i sameksistens med den ensomme kroppen det skal handle om. Hvilke strategier må til for å kunne møte, motarbeide, utfylle og gå i dialog med hverandre? Mentalt, strategisk, fysisk – og slik at publikum kan lese og involvere seg i arbeidet? Sammen leter de etter nødvendigheten av å handle og uttrykke seg.

Arbeidet er inspirert av Vårofferet, der det å ofre seg selv er et aktivt og kontinuerlig valg. Du ofrer deg ikke til døden, men du ofrer kontinuerlig noe av deg selv i livet. Slik vi i 2020 har ofret meningsskapende aktiviteter på koronaens alter, og slik vi må fortsette å ofre for klimasaken i framtida. Hver og en må gi avkall på goder for å opprettholde sin egen eksistens. Hva er vi villige til å ofre? For Sharifi er scenekunsten et sted for dialog og konfrontasjon i mulige og umulige prosjekter. Det er et sted for sårbarhet og forsøk, for å bli konstant iscenesatt og vurdert, og et sted der vi møtes, ensomme og i fellesskap. 

Musikk: Motorpsycho

Koreografi og dans: Hooman Sharifi/Impure Company

Produsent: Rikke Baewert

Co-produsert av: Dansens Hus og DansIt

En produksjon av impure company. 

Impure company støttet av Norsk Kulturråd

OBS! Det blir ikke ettersnakk i kveld.

RAS - Youtube

RAS - Instagram

RAS - Facebook