Tix.no

Event info

Søndag 12. desember fortsetter Improbasens konsertserie på Sentralen. Denne høsten har vi tatt igjen SKIKKELIG for den reduserte konsertaktiviteten forrige vinter, og det blir faktisk to konserter også i desember.

Ved denne tredje konserten i serien får vi møte noen av de mest erfarne elevene våre, med Lina Mosli Sæther på altsax, Lina Vindenes på vibrafon, Melina Bjørndal på piano, og Una Stenbråten Harildstad på trommer.

Disse fire har litt av en merittliste bak seg, med konserter og turnéer i Sveits, Italia, Portugal og Japan, i tillegg til de nordiske landene. Lina Vindenes går nå på musikklinja, og de andre tre er nok på full fart dit. Dermed blir denne konserten også en del av den nye ungdomssatsingen vår, der vi bygger bro mellom disse årsklassene.

På repertoaret står bl.a. flere låter fra John Coltrane’s periode på Atlantic, med komposisjoner og besetninger som sprengte grenser og åpnet nye landskap for improvisasjon og samspill.

Konsertserien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Improbasen har spesialisert seg på å presentere unge jazztalenter på svært høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere!

Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune.

-----

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.


Obs! Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

Velkommen!