Tix.no

Event info

Søndag 19. desember er det sesongavslutning for Improbasens konsertserie på Sentralen. Denne høsten har vi tatt igjen SKIKKELIG for den reduserte konsertaktiviteten forrige vinter, med en imponerende rekke av utsolgte konserter, med spennende gjester fra inn- og utland.

På denne siste konserten slår vi skikkelig på stortromma, med Elinor Brørby Placucci på altsax, Bjalla Beintudóttir Dalsgarð fra Tórshavn på gitar, Rhona Ustunel fra London på piano, Alva Salomon Grønning på bass, og Mina Toda Bernhardsen på trommer.

Disse fire er i ferd med å bli en ny supergruppe. Alle fem har hatt en vanvittig utvikling under pandemien, og er nå klar til å ta fatt på alle de spennende prosjektene som venter dem. Faktisk kommer det kolleger helt fra Italia, som skal observere hvordan vi jobber med dem, følge dem i forberedelsene, og overvære sesongavslutningen for denne svært viktige konsertserien.

På repertoaret står bl.a. komposisjoner som har blitt gjort legendariske av store artister som Miles Davis, John Coltrane, Lennie Tristano og Ornette Coleman, framført av et band med uforskammet ungt alderssnitt.

Konsertserien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Improbasen har spesialisert seg på å presentere unge jazztalenter på svært høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere!

Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune.

------

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.


Obs! Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

Velkommen!