Tix.no

Event info
Morsomt, ærlig og forfriskende snuskete. Sarah Millican kommer til Norge for første gang med sitt nye show ‘Control Enthusiast’.

 
Millican tar med seg sitt splitter nye stand-up-show ‘Control Enthusiast’ på veien, og du vil lære litt og annet om både road rage, promping i sykehusbukser, hvordan fiske etter komplimenter, hva som kan oppstå når man prøver en ny BH, samt tips til truseshopping og hvordan snakke med butikkassistenter.

 “The comic laureate of unglamorous-but-glorious womanhood”
 – The Guardian

 “This is why she is one of the most successful comedians in the country”
 – The Times

Etter hele fem utsolgte turneer i Storbritannia, markerer ‘Control Enthusiast’ ti år siden Sarah først etablerte seg som en av Storbritannias lysende humorstjerner ved å vinne ‘Best Newcomer Award’ under Edinburgh Fringe i 2008. Etter dette gikk Sarah videre med blant annet tre sesonger av hennes kritikerroste serie på BBC2, The Sarah Millican Television Programme. For dette mottok hun to BAFTA-nominasjoner, og ble med det et kjent fjes i andre populære serier som QI, Live at the Apollo og The Royal Variety Performance.

 I oktober 2017 ga hun ut sin første bok, How To Be A Champion, som raskt ble nummer én på The Sunday Times’ bestselgerliste. Boken er en blanding av å være litt selvbiografisk og litt selvhjelpsbok, samtidig som den inneholder tilståelser og en feiring av det å være en helt ordinær kvinne.

Sarah er også en av grunnleggerne av ‘Standard Issue’, som er en smart og morsom podcast, laget av og for kvinner.

Anbefalt aldersgrense: 16 år
Varighet: ca. 2 timer
Arrangør: A Comic Soul AS