Tix.no

Event info

Jimmy Carr: The Best Of, Ultimate, Gold, Greatest Hits World Tour. Alle Jimmy Carrs erfaringer fra sin karriere er samlet i ett og samme show – dette er det beste av Jimmy Carr du nå får servert.

The Best Of, Ultimate, Gold, Greatest Hits World Tour

Stand up-legenden Jimmy Carr samler et utvalg av sine aller beste vitser sammen med helt nytt materiale for den ultimate humorforestillingen.

Jimmy Carrs nye turné er perfeksjonert med alt vi elsker å le av og bli sjokkert av. Dette blir en utrolig enestående kveld med underholdning.

Etterlatt seg et spor av latter

Jimmy Carr er en mann som har viet sitt liv til å lage perfekte vitser og han har etterlatt seg et bredt spor av latter uansett hvor han har vært.

Carr har vært på stand up-scenen i hele 15 år. På den tiden har han utført 9 utsolgte turneer, spilt nesten 2 000 forestillinger til over 2 millioner mennesker på 4 kontinenter. Han har vunnet den britiske komedieprisen for "Best Live Stand-Up Tour" og blitt nominert til Perrier Award.

Alle Carrs erfaringer fra sin karriere er samlet i ett og samme show – dette er det beste av Jimmy Carr du nå får servert.

Forestillingen varer omlag 90 minutter.

Sted: Dovregubbens hall