Tix.no

Event info

Solistene presenterer et stjernelag når det igjen er klart for den tradisjonelle Nyttårskonserten. 

Sanger, ildsjel og initiativtaker Monica Fossedal Lauritsen, har denne gang fått med seg Forsvarets Stabsmusikkorps, Sølvguttene, Marius Roth Christensen, Yngve Søberg, Edward Mustad, Skien Ballett og Dansesenter og dirigent Reza Aghamir.

Storslagen feiring av det nye året

For femte år på rad blir det en vakker og storslagen feiring av det nye året. Nå, som tidligere, inviterer vår lokale operasangerinne Monica Fossedal Lauritsen operavenner og publikum til en storslagen feiring av det nye året.

Foruten Monica, får vi også i år solister fra den Norske Opera: Yngve Søberg og Marius Roth Christensen pluss vår egen sanger Edward Mustad. Også i år vil vi kunne glede oss over Sølvguttenes klokkeklare røster og elegant dans serveres av Skien Ballett og Dansesenter. Med Forsvarets Stabsmusikkorps  i ryggen, lover Fossedal Lauritsen en begivenhetsrik kveld hvor stil, eleganse og operaperler står i fokus.

Forsvarets stabsmusikkorps er et av Forsvarets fem musikkorps og Norges største profesjonelle blåseorkester med sine 37 musikere. Korpset ble etablert i 1818 og er Oslos eldste musikkinstitusjon med tilholdssted og eget konsertlokale, Ridehuset, på Akershus festning. Siden starten har korpset vært Forsvarets viktigste representasjonsorkester med jevnlige oppdrag for Kongehuset, Stortinget, Regjeringen og Forsvaret. Hver 17. mai har «Stabsmusikken» det ærefulle oppdraget å gå fremst i hovedstadens barnetog og i sommerhalvåret er korpset kjent for vaktparadene fra Akershus festning i tilknytning til vaktskiftet på Det kongelige slott. Denne folkekjære tradisjonen går helt tilbake til 1905. Korpset har en utstrakt konsertvirksomhet på Østlandet og deltar også på internasjonale militærmusikkfestivaler og tattooer. I jubileumsåret ga korpset ut to CDer som viser spennvidden i repertoaret; Jazz-/storbandplata «It’s Magic» med det unge sangtalentet Angelina Jordan og «Tre konger» med klassisk musikk og marsjer i forbindelse med kongeparets gullbryllup.

Kveldens dirigent og musikalsk ansvarlig er Reza Aghamir. 

Medprodusent: Yngve Søberg

Vi ønsker 2020 velkommen! 


Billettpriser:

Ordinær: 495 / Student: 250