Tix.no

Event info

Det sies at store gutter ikke gråter. Hvorfor ikke, egentlig?

Ørjan Burøe påstår i hvertfall at han ikke er redd for å vise følelser.

Han kan fint dele det som skjer inne i seg med Gud og en hver mann. Det må rett og slett til, mener han, for da får vi en enda bedre verden - gjør vi ikke? Og så får vi masse stoff vi kan lage humor av.

Heldigvis er det lov å snakke om følelser i våre dager, snakke om det indre livet og ikke bare alt maset rundt oss. De fleste oppegående mennesker vet godt at det kan gå veldig galt med folk som ikke evner å uttrykke hva de føler. Så hva er det vi venter på?
Store gutter gråter ikke. Joda, det gjør de, men de treng bare en skuler å gråte på. Kanskje det kan være skuldra til Ørjan? For i kveld i hvert fall.....

I tre år har Ørjan Burøe reist med showet "Fordommer" og spilt nesten 200 forestillinger. To ganger gjestet han Kongsberg Musikkteater til stor suksess med denne forestillingen. Salen kokte av latter under de suksessfylte. Se bilder fra forestillingene på vår facebookside.

Med "Store Gutter Gråter Ikke" lager Burøe nok en gang en morsom og personlig forestilling med tette punchlines. Vi håper du kommer til å le og kose deg, og kanskje til og med griner en skvett - om du tør....

Regi/tekst: Ørjan Liavåg

Musikk/tekst: Bjarte Jørgensen