Tix.no

Event info

På grunn av smittevern avlyses dette arrangementet. Vi kontakter alle som allerede har kjøpte billetter.

Monica Fossedal Lauritsen, Yngve Søberg og Ibsenhuset presenterer et stjernelag når det igjen er klart for den tradisjonelle Nyttårskonserten.

Sanger, ildsjel og initiativtaker Monica Fossedal Lauritsen, har denne gang fått med seg solistene Marius Roth Christensen, Yngve Søberg og Edward Mustad. Vi får besøk av et utvalg av Sølvgutter og vi får ung danseglede av dansere fra Skien Ballett og Dansesenter. Pianist og musikalsk ansvarlig er i år Reza Aghamir. 

For sjette år på rad blir det en vakker feiring av det nye året. Nå, som tidligere, inviterer vår lokale operasangerinne Monica Fossedal Lauritsen operavenner og publikum til en ærverdig feiring av det nye året. Produksjonen vil i år bli litt mindre på grunn av den pågående pandemien; det vil bli noen færre aktører på scenen og det vil bli færre publikummere i salen. Men vi kan love en stemning en nyttårskonsert verdig. 

Vær raskt ute med billettkjøp – i år er disse billettene eksklusive og i fåtall. 

Foruten Monica, får vi også i år solister fra den Norske Opera: Yngve Søberg og Marius Roth Christensen pluss vår egen sanger Edward Mustad. Også i år vil vi kunne glede oss over Sølvguttenes klokkeklare røster (noe redusert antall) og elegant dans serveres av Skien Ballett og Dansesenter. Med pianist Reza Aghamir  i ryggen, lover Fossedal Lauritsen en begivenhetsrik kveld hvor stil, eleganse og operaperler står i fokus.

Arrangør: Monica Fossedal Lauritsen og Ibsenhuset

Medprodusent: Yngve Søberg

Vi ønsker 2021 velkommen!


Foto: Max Emanuelson

Billettpriser:
Ordinær: 520 / Studenter: 250