Tix.no

  • Oct 8th 19:00
Ticket price:kr 400
Event info

ROGER HANDELAND MED STORBAND

Roger Handeland tar oss med på en historie om Bruce Springsteen. Med seg har han storband med både blåsere og korister. De fremfører store og kjente låter fra Bruce Springsteens 40 år lange karriere, som «Born in the U.S.A.», «Hungry Heart», «The River», «Cover Me», «My Hometown» og låter fra albumet «The Seeger Sessions». Roger er en flink historieforteller, som skildrer Bruce sitt liv på en god måte.

Roger Handeland har fordypet seg i Bruce Springsteen og har med et kremlag av musikere på hyllestkonserten. Roger har mer enn 20 års erfaring som musiker og artist og hans tolkning av Springsteen er møtt med stor begeistring blant publikum. Han har en karakteristisk og unik stemme i kombinasjon med en varm og nær kontakt med sitt publikum. Bandet har blitt kalt Norges beste Bruce Springsteen Tribute band.

Den amerikanske rockemusikeren, gitaristen, sangeren og låtskriveren Bruce Springsteen er kjent for sin blanding av musikk, poetiske sangtekster og innslag av americana sentrert rundt hjemstaten New Jersey. Springsteen har turnert og innspilt plater, hovedsakelig sammen med sin gruppe E Street Band, men også alene og sammen med andre musikere. Han har solgt mer enn 65 millioner album i USA, og 200 millioner på verdensbasis, og han har mottatt en rekke priser, blant annet 20 Grammypriser, to Golden Globe-priser og én Oscarpris. I 2016 ble Bruce Springsteen tildelt USAs høyeste sivile utmerkelse, Presidentens frihetsmedalje av president Barack Obama.