Tix.no

Event info

I oktober legger en av landets største artister og scenepersonligheter ut på en meget eksklusiv soloturné, og tar turen innom Sentralen!

Janove forteller:

- Jeg har brukt våren og sommeren på å ferdigstille et nytt knippe låter alene på pianoet. Det har blitt til «Barrikadeballader», en ep som slippes digitalt fredag 4. september og fysisk på vinyl lørdag 5. september. Albumet byr på totalt seks spor, blant dem den allerede utgitte singelen "Opp av Ruiner". Dette er låter inspirert av håpet og samholdet som må ha vært i skyttergravene natten før det smeller. Derav navnet «Barrikadeballader». Kall det gjerne en oppfølger til Spindelvevriff.

Janove har kost seg fælt med å designe sin egen scenografi. Denne gangen blir han brukt som dukke i sitt eget teater, i sin egen "La Scene Miniature", en scene på scenen. Det er bare å vri opp spilledåsen, så begynner konserten.

Dette blir den mest eksklusive og intime turnéen han har gjort siden starten med Kaizers Orchestra i 2001, så det blir garantert en gøy og spennende opplevelse her på Sentralen 11. oktober.

________________________________________________________________________

Obs! Salen er delt inn i 3 seksjoner av hensyn til smittevern; enkelt-seter, par-seter og tre-seter. Dersom du velger par/tre-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere.