Tix.no

Event info

Denne konserten kan dessverre ikke gjennomføres fysisk i februar som planlagt på grunn av retningslinjer rundt Covid-19, men Matias stiller opp på en gratis direktesendt strømmekonsert fra Multisalen onsdag 24. februar som en erstatning. 

Alle som har kjøpt billetter får hele beløpet automatisk refundert. Dere trenger ikke å foreta dere noe. 

Matias er kjent som vokalist og låtskriver i Spellemannsvinnende Ila Auto. Han ga ut sitt første soloalbum for to år siden og høstet lovord fra kritikerne. I januar er han klar med album nummer to. Uten bluegrassbandet sitt har ikke Matias helt forlatt americanamusikken – det er både banjo og steelgitar, men samtidig mer av en popfeeling i retning 60-tallets California og svensk nittitallspop. Singelen som kom ut i august Skåne er et eksempel på dette. Kanskje er det innspillingen av det nye albumet på Ocean Sound Recordings på Giske som har gitt musikken et både norsk, svensk og amerikansk vestkystpreg.

En ny singel Hjertet skjønner ingenting kommer 18. september, og andrealbumet Hei Teddy gis ut i januar på Matias sin egen label Skivebom Records.

Om debutplata Best på vinyl skrev kritikerne: 

«Matias Hilmar Iversens album er en sann svir av sånne gode sanger, som får fram de fine, ettertenksomme følelsene.» Geir Rakvaag, Dagsavisen Terningkast 5

«Sensasjonell solodebut fra Matias Hilmar Iversen. Hva skjedde egentlig her? Bæng, sa det, så kom en av årets desidert beste norskspråklige plater inn fra sida!» Erik Valebrokk 6/6