Tix.no

Event info

Musikalen er dessverre avlyst grunnet koronasituasjonen. Alle billettkjøpere har fått informasjon på epost. 


Velkommen til Spring Awakening - En Boradwaymusikal

Spring Awakening er en rockemusikal basert på et tysk teaterstykke fra 1891 av Frank Wedekind. Musikalen tok Broadway med storm i 2006 og vant hele åtte Tony-priser, blant annet for beste musikal, regi, bok, poengsum og utvalgt skuespiller.

Vi følger den unge gutten Melchior og andre ungdommer i et autoritært og religiøst miljø som støter på tabubelagte momenter som tenåringsseksualitet og følelser som er forvirrende, motstridende og vanskelige. De blir forelsket, opphisset og nysgjerrige, men sensur, foreldrekontroll og straff fratar dem sannheten og bidrar til at ungdommene må på egenhånd takle de utfordringene som er knyttet til det å bli voksen. Det foregår en generasjonskrig med viktige temaer som fremdeles er aktuell i dag! Dette er en musikal som vil treffe deg midt i hjertet med sitt brutale budskap.

28. januar 2021 er det premiere på Tony Award-vinnende Broadway-musikalen Spring Awakening. Produsert av KulturKlovnene, i samarbeid med Junibarn Productions og Sentralen UNG.

En musikal av Steven Sater og Duncan Sheik / oversatt av Ragnar Olsen

Medvirkende: Karl B. Steinland, Hedda A. Nystrøm, Henrik Valdermo, Amalie S. Kjelsrud, Magnus Gjøvik, Karin G. Røraas, Oscar J. Madsen, Carl Herman Kringsjå, Trung Tong, Anne Helene Strand, Gunhild Ingdal, Nicoline Hordnes, Andreas F. Gundersen, Malene Stadaas, Martine V. Bondhus og Espen Sigurdsen.

Produsent: Uyen Pham
Regissør: Thuy-Linda Luu
Musikalsk leder: Marius Olsson
Koreograf: Synne Eriksen
Sangpedagog: Lucas Hoang

Følg facebook-eventet her!

Varighet: 2 timer 
Priser fra 200 kr
Passer for 14 år +

Siden stykket inneholder blant annet scener med sex, grovt språk og selvmord, er det satt 14 årsgrense. Kjøpte billetter refunderes ikke.

Obs! Salen er delt inn i 3 seksjoner av hensyn til smittevern; enkelt-seter, par-seter og tre-seter. Dersom du velger par/tre-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere.

Makskapasitet for disse forestillingene er 200 personer. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjonen lagres i inntil 10 dager etter avholdt arrangement. Din informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Velkommen til forestilling på Sentralen!