Tix.no

Event info

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 mnd, primært rettet mot foreldre i fødsels-permisjon. I babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre. Gjennom dans, fysisk lek og taktile objekter kombinert med musikk, stimuleres sansene og kommunikasjonen mellom den voksne og barnet. Babydans gir foreldrene ideer til hvordan de kan utforske bevegelse, samspill og lek med barna.
Det kreves ingen erfaring, men ha gjerne på deg behagelige klær som du kan bevege deg i.

Anbefalt aldersgruppe: 3 – 12 mnd.
Varighet: ca 30 min

Konseptet Babydans utvikles og ledes av scenekunstnerne Beata K. Iden og Heidi Jessen (i permisjon). Med Babydans ønsker vi å skape verdifulle kunsterfaringer og opplevelser for og med små barn i følge med voksne. Vi er opptatt av samspillet mellom foreldrene og barnet og ikke minst de andre deltakerne. Mellom oss har vi mange års erfaring med dans, bevegelse og ulike forestillinger for barn i alderen 0-6 år. Beata K. Iden er også sertifisert ContaKids instruktør.
---
Dette arrangementet har begrenset med plass! Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

---

Grunnet arrangementforbudet i Oslo er Babydans avlyst 5. og 8. februar. Billettkjøpere får billettene sine refundert automatisk egen epost om dette. Forbudet gjelder i første omgang til 10. februar og Babydans vil starte opp straks det åpner seg mulighet for det.