Tix.no

Event info

Kveldens headliner er den magiske Kevin Lunde! Etter sin egen TV-serie på NRK, «Rundlurt», er han blitt en av de mest populære komikerne i landet. I over 15 år har han underholdt, vitset og lurt folk med trylletriksene sine. Han er kjapp i replikken, og får alltid publikum til å både le og klø seg i hodet.

Sven Rusdal er en lokal ringrev i standupfaget, og har utsolgte hus fra ba°de Sandnes kulturhus og Sandnes brygge bak seg. Na° jobber han fulltid i underholdningsbransjen, og gleder seg stort til a° være kveldens konferansier!

Karsten Blomvik, som nå er blitt NRK-profil i YouTube-serien 4ETG, kommer tilbake til hjemfylke denne fredagen for å opptre på KinoKino. Han har opptrådt på flere av de største scenene i landet, og kanskje aller størst har han samlet seg flere opptredener på The Comedy Store i London (en av verdens mest anerkjente klubbscener)! I forfjor varmet han opp for Ari Shaffir på (tidl.) Hall Toll i Stavanger.

Raymond Falldalen har i pandemien blitt forfatter med boken «Fine nykker og et nakkedrag». En fiktiv dagbok som på morsomt vis skildrer frustrasjonene med isolering, sosial distansering, nedstengte barnehager, butikker som ikke tar imot kontanter, og fordeler som at svigermor ikke får komme på besøk. Han sparker i alle retninger, og etterlater seg alltid braklatter der han opptrer.

Anders Olsen – Folk hopper som regel over å lese disse tekstene uansett.