Tix.no

Event info

OBS! Konserten er flyttet fra 7 aug. til 11 sept. 2021

A fast maturing artist, Neon Ion a driving, hypnotic club experience"

Den prisvinnende artisten Natalie Sandtorv har gått veien fra ung og lovende til en fullblods artist og hun har brukt tiden godt. Det har vært mange solnedganger siden debutplaten Freedom Nation i 2017, prosjektet Neon Ion har fått form på turneer i Europa og under skriveopphold i Los Angeles, Italia og Berlin. I denne musikken foregår livet på nattklubbene, det er høyenergisk, moderne-RnB med en god dose LA-coolness.

I mai 2020 slapp hun albumet Heart Echoes på Jazzland Recordings, her har Sandtorv fått med seg den uredde produsenten Erlend Mokkelbost og sammen har de laget en lysende perle som oser av kvalitet og kreativt overskudd. Bandet hun har plukket er vant til fest - dette er musikere som også har turnert land og strand med Sigrid, Rohey og Mosambique.


Support: Live Marie Hanken

Live Marie Hanken er 18 år og kommer fra Hankane i Ålesund. Hun har spilt gitar og sunget mesteparten av livet, og har de siste par årene eksperimentert mer og mer med vokal og gitar på ulike måter, og har utviklet er særegent og unikt sound. Hun bor for tiden i Oslo, og studerer første året på Norges Musikkhøyskole.Spotify

Instagram 

Facebook