Tix.no

Forestillingsinfo
Adam Douglas inviterer til en storslått julekonsert med amerikansk fokus. Som tittelen antyder, blir det «An American Holiday», med så vel klassiske julelåter, nye versjoner av gamle hits og dessuten noen originallåter. Med seg på scenen har Adam et fantastisk band, og sammen er de klare til å lage magisk julestemning i Kuppelhallen denne kvelden.

Den fine artisten som ble kjent for et stort publikum da han vant «Stjernekamp», gleder seg ordentlig til å spille på utvalgte konsertsteder i hele landet. I fjor ba NRK Adam om å gjøre et eksklusivt konsertopptak med amerikansk julerepertoar, og det er dette, i en turnétilpasset versjon han nå skal turnére med. I Kuppelhallen kan du høre ham 6. desember. 

Som artist befinner Adam Douglas seg nærmest et soul- og jazzuttrykk. For konserten «An Americal Holiday» lover han en litt unorsk, men samtidig ekte julestemning. Materialet presenteres med tydelige nikk til både amerikansk storbandjazz og 60-talls soulmusikk, fremført med rause doser kjærlighet, akkurat hva en slik kveld fortjener! 

Adam Douglas er den "ukjente" vinneren av Stjernekamp. Men langt fra et ubeskrevet blad for de som er interessert i blues og soul. Han er oppvokst i Oklahoma, og har bodd i Chicago og Minneapolis. Han nærmest ramlet inn på en scene da han var åtte år og har siden ikke sett seg tilbake. Adam Douglas er en spellemann i ordets rette forstand. Musikken hans handler om å spille for folk. Om øyeblikkene som skjer på scenen, og om øyeblikkene som skjer i møtet med publikum. 

Det var først høsten 2017 at Adam Douglas ble kjent for et større publikum. Hver lørdag løste han nye musikalske utfordringer i Stjernekamp, og endte opp med å vinne hele konkurransen. Julen 2017 fremførte han sin julekonsert med stor suksess, foran fire fullstappede saler i Nordstrand kirke på to dager. Opptaket ble kringkastet av NRK romjulen, og viser en moden artist med sterk formidlingsevne og spilleglede.

2018 har vært et hektisk år for Adam Douglas med konserter over hele landet , og sammen med publikum skal han denne kvelden senke skuldrene og spille julen inn. Hjertelig velkommen til «An American Holiday with Adam Douglas»!

Arrangør: Stavanger konserthus