Tix.no

Forestillingsinfo

Guandaline Sagliocco har etter hvert fått et stort og lykkelig publikum. I Norge og i Frankrike. I Lovra og på Louvre! Nå er hun klar med To ord!

På scenen: En kvinne, en stol, en veske. I vesken har hun samlet på gjenstander knyttet til hennes liv. Vi blir vitner til en absurd og eksistensiell vareopptelling. Kvinnens liv brettes ut foran oss, og det ender ikke nødvendigvis bra…

Den finurlige humoren og elementer av det poetisk-absurde er karakteristisk for Guandaline Saglioccos arbeid. I To ord! Inneholder teksten også en stor dybde og et lag av mørkt alvor.

Philippe Dorin er en fransk samtidsdramatiker og har mottatt dramatikerprisen Molière. Hans tekster har elementer av dadaisme og surrealisme, på sporet av Breton, Vian, Beckett og Jacques Prévert.

Sagliocco Ensemble fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 1997 med Historien om Den Falne Helt, som mottok en 1st Fringe Award under Edinburgh Fringe Festival.

“Guandaline Sagliocco eier fortellingen og det svarte og enkle scenerommet, såpass at en skulle tro at Philippe Dorin har skrevet monologen «To ord» til henne.”   – Varden


Skuespiller: Guandaline Sagliocco

Regi: Anne Mali Sæther

Dramatiker: Philipe Dorin

Komponist: Magnus Børmark

Lysdesign: Jean-Vincent Kerebel

Kjøp festivalkort her!

Kortet gir ½ pris på én billett pr. forestilling. Rabattert billett løses ut i resepsjon eller Servicesenteret.