Tix.no

Forestillingsinfo

Opplev Oslo Jazzfestivals 35-årsjubileum på Sentralens fantastiske scener. Festivalen kan by på Tord Gustavsen / Simin Tander / Jarle Vespestad i Marmorsalen, Atomic og Fåx Trått i Forstanderskapssalen, i tillegg til solokonserter med Anja Lauvdal og Paal Nilssen-Love i Hvelvet.

Oslo Jazzfestival varer fra 16. til 22. august og foregår på Sentralen, Victoria Nasjonal Jazzscene, Universitetets aula, Grønland kirke, Norges musikkhøgskole og Salt.

Se hele festivalprogrammet på www.oslojazz.no/program

---

Grunnet Covid-19 har konsertene begrenset med billetter. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Enkelte saler er delt inn i seksjoner av hensyn til smittevern; enkelt-seter, par-seter og tre-seter. Dersom du velger par/tre-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere.

Ledsagerbillett er gratis. Mulighet for ledsagerbillett kommer ved kjøp av handikapbillett. Godkjent ledsagerbevis må fremvises ved konsert. Ta kontakt med post@sentralen dersom du har spørsmål vedrørende billettkjøpet.

Velkommen!