Tix.no

Forestillingsinfo

Lørdag 6. juni gjennomføres to konserter i serien «Jazzbarna inntar Sentralen». På tross av mange nedstengninger det siste året, har Improbasen hatt full aktivitet, pløyd ny mark, og fortsatt å utvikle nye generasjoner jazztalenter. Faktisk presenteres HELE vårsesongen for denne serien i løpet av de to første helgene i juni.

På denne tredje konserten får vi endelig oppleve resultatet av Improbasens nye ungdomssatsing. Vi får høre Erin Dahl Gaare (altsax), Guro Frøseth (bass) og Maria Rosenvinge (trommer) sammen med den fenomenale pianisten Solveig Skogdal fra Tromsø, som har imponert hovedstadspublikummet ved en rekke anledninger. Dette er tredje forsøk på å presentere konseptet, og endelig, nå skjer det!

Konsertserien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Improbasen har spesialisert seg på å presentere unge jazztalenter på svært høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz. De to siste konsertene i serien gjennomføres påfølgende helg.

Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen, Norsk Jazzforum, og Oslo kommune.

---

Grunnet Covid-19 har konsertene begrenset med billetter. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

VELKOMMEN!