Tix.no

Forestillingsinfo
Bare å glede seg, når Thomas Dybdahl 9. november står på scenen i Zetlitz med nytt band, og gamle og nye låter. 

I snart to tiår har Thomas turnert med sitt faste band That Great October Sound. Nå har han bestemt seg for å utforske nye musikalske retninger, med ny besetning på scenen.

-Sist desember holdt mitt band gjennom 18 år og meg vår avskjedskonsert på Vega i København. Det var en emosjonell, men fantastisk kveld. Tiden var rett og slett inne for noe nytt og det er med stor glede jeg nå ser frem til å dra på turne med et nytt band bestående av fabelaktige musikerne som kan gi både nye og gamle sanger nytt liv, forteller han.

Helt siden den første EP’en «Bird» i år 2000, og det første albumet «That Great October Sound», har Thomas vært en favoritt hos så vel publikum og musikkpresse. Da oppfølgeralbumet ”Stray Dogs” kom i 2003, begynte nordmenn å omtale Thomas som en av våre fremste popmusikere. Slik er det fortsatt - syv album og flere kilo utmerkelser senere. I tillegg til egen artistkarriere, var han også frontfigur i det legendariske og Spellemannsvinnende bandet The National Bank. Han har også komponert musikk for film og teater, og fikk Amandapris for beste filmmusikk i 2007. 

I juni slippes den nye singelen «Can I Have It All», og til høsten kommer nytt album – produsert av legendariske Larry Klein, som har vært en mangeårig støttespiller for Thomas. Larry har produsert mer en 60 album og vunnet fire Grammys, og var sammen med Thomas  nominert til den gjeve prisen for beste produksjon på albumet ”What´s Left Is Forever». 

Hans nye band består av:
Lars Horntveth - gitar, blås, synth
Gard Nilsen - trommer
Ole Morten Vågan - bass, gitar
Vegard Lien Bjerkan - orgel, tangenter

Konserten spilles i Zetlitz, med stående publikum. 

Aldersgrense 18 år. Vergeskjema finner du her: https://www.stavanger-konserthus.no/info/#1516883264083-7f04b8ed-4f6b

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no 

Arrangør: Stavanger konserthus