Tix.no

  • Fra 03. desember
  • Til 19. desember
  • 19 datoer
Billettpris:kr 210 - 255
Forestillingsinfo

Juleevangeliet slik du aldri før har sett det.

På en helt vanlig dag, og helt uten forvarsel, får Maria besøk av engelen Gabriel som forteller henne at hun skal føde den nye kongen. Maria er ikke helt sikker på hva dette betyr, og takker pent nei, men det var aldri ment som et spørsmål. Bare noen minutter senere er Maria høygravid. Når Herodes hører ryktene om at en ny konge skal fødes, føler han seg truet og bestemmer seg for å ta drastiske grep for å beholde sin posisjon som landets eneste (og tøffeste) konge.

Juleevangeliet – The Musical er en fartsfylt, morsom og ganske annerledes versjon av historien vi kjenner så godt. Passer for barn fra 5 år, troende, ateister og alt imellom.

 

Om sansvika barne- og ingdomsteater.

Sandvika barne- og ungdomsteater har markert seg som et av landets ledende barne- og ungdomsteatre, og har en viktig posisjon i kulturlivet i Bærum. Med forestillinger som Tarzan, Et juleeventyr, Robin Hood, Tre nøtter til Askepott og Sigurd Dragedreperen har de gitt publikum storslåtte musikalopplevelser ­– alltid med live band, spektakulære kostymer og eventyrlige fortellinger.