Tix.no

Forestillingsinfo

World Tour 2018

Stålsatt kropp, sjarm, humor og en fascinerende forestilling er ingrediensene i «nummer én av underholdning for kvinner», som Chippendales fortsatt – og med rette – kan kalles.

Chippendales leverer et show som er morsomt og med høy partyfaktor. Dette er kvelden hvor jentene kan slippe seg løs og ha det gøy. Musikalsk er det noe for enhver smak – alt fra listetopper til country & western og til sexy, rolig musikk. Showet er 120 minutter med energi og underholdning og en opplevelse som du ikke har sett maken til.

Historien om Chippendales begynner i 1979, da inderen Somen Banerjee kjøper en gammel bar i Los Angeles. Inspirert av den britiske møbelsnekkeren Thomas Chippendale, endret han baren til en klubb som får navnet Chippendales. Her utviklet han et show helt rettet mot kvinner; et danseensemble bestående av ulike typer menn som kler av seg, slik at det er noe for enhver kvinnes smak.

Klubben går så vellykket at showet settes opp i New York, hvor det slår an umiddelbart. Med de to showene i turistbyene New York og Los Angeles, bygger The Chippendales raskt et navn i USA. Alle kvinner som så dette unike showet, fortalte om det til alle de kjente. I dag har Chippendales sitt eget teater i Las Vegas og showene går for fulle hus året rundt. I tillegg turnerer de hele verden.

Nå kommer Chippendales til Arendal med sitt nye show «About Last Night», og det er bare å samle jentegjengen!