Tix.no

Forestillingsinfo

Du og jeg og vi 2-3-4 består av trioen Ellen Brekken (Hedvig Mollestad Trio, Falkevik, Tord Gustavsen trio m.fl.), Julie Falkevik Tungevåg (Falkevik, Erlend Ropstad, Synne Sanden, Ine Hoem m.fl.) og Elisabeth Mørland Nesset (Adam Douglas, Hanne Kolstø, Marianne Kjærsund, Frøkedal og familien m.fl.). Suksessforestillingen Du og jeg og vi 2-3-4 har i tillegg spilt hundrevis av konserter til strålende tilbakemeldinger og stor entusiasme hos både barn og voksne.

Konserten på Oslo Jazzfestival blir en feiring av trioens nye album Balkongfest. Albumet inneholder låter om dagsaktuelle temaer, som «Desinfinado» - som handler om å vaske hendene, og «Min beste venn», for den som kanskje savner vennene sine litt ekstra i denne rare tiden. Men plata er også propp full av spennende temaer; hvem er det som snorker så høyt? Og går det an å bli surfeinstruktør for hunder? Dessuten er det tøft å spille trommer!

---

Grunnet Covid-19 har konsertene begrenset med billetter. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

Ledsagerbillett er gratis. Mulighet for ledsagerbillett kommer ved kjøp av handikapbillett. Godkjent ledsagerbevis må fremvises ved konsert. Ta kontakt med post@sentralen dersom du har spørsmål vedrørende billettkjøpet.

Velkommen!