Tix.no

Forestillingsinfo

Er mellom 12 og 16 år og henger i Oslo siste uka i juli? SalsaNors Tropiske Dagcamp på Sentralen 26.-30. juli gjør sommeren 2021 spesielt bra for deg! 

For deg som ikke er dratt på ferie i slutten av juli er dette 'the thing'! Mandag til fredag har vi Sentralens fineste rom å boltre oss i, og er det fint vær bruker vi også parken like ved.

Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0154 Oslo (i etasje 4+, Gymsalen)
Dato:  26.-30. juli 2021
Tid: kl. 10:00-15:00 hver dag (dørene åpne fra 09:30)
Mat: Lunsj er inkludert. 
Pris: kr 80 pr dag, kr 300 for festivalpass

Obs! begrensen antall billetter tilgjengelig.

---

Instruktørene våre er Rohan Brown og Clarice Ekperedinma Okeke. Rohan er en unik idrettsutøver og instruktør, med lang erfaring i å bruke karibisk dans og annen idrett i arbeid med ungdom. Han tar i bruk ulike karibiske danser og rytmer som reggaeton, afrobeat og salsa, og flere andre morsomme aktiviteter både innendørs og utendørs ved bra vær.

Clarice Ekperedinma Okeke Dinma har danset profesjonelt i dansekompaniet Tabanka Dance Ensemble i 10 år, hvor hun danset ulike Afrikanske og Karibiske dansetradisjoner. Hun vet også mye om det å bruke pusten og meditasjon for å ha det bra. 

Vi er i Gymsalen fra 9:30 hver dag, så da er det bare å komme. Vi starter dagens program kl. 10. Ca. kl. 12:00 spiser vi en bra lunsj sammen, gratis for alle som er med. Du kan være med hele uka, eller bare enkeltdager om det passer bedre.

---

Grunnet Covid-19 har dette arrengementet begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Velkommen!