Tix.no

Forestillingsinfo

Som vanlig blir det stor åpningskonsert i Marmorsalen på torsdagen, 12. august. Allerede på denne første konserten får vi møte noen av de internasjonale gjestene, i samspill med Improbasen’s egne elever.

Hvert år har Kids in Jazz et samarbeid med Oslo Jazzfestival, med seminar for ulike aldersgrupper. På åpningskonserten får de yngste deltakerne sitt første møte med et internasjonalt jazzpublikum. Flere av disse kommer vi garantert til å høre MYE av i årene som kommer.

Også i år har vi en rekke internasjonale kontakter som er klare til å komme til Oslo hvis forholdene tillater det. Noen er allerede klare, og blir annonsert i dagene fram mot festivalåpningen.

---

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Salen er delt inn i 2(3) seksjoner av hensyn til smittevern; enkelt-seter, par-seter og tre-seter. Dersom du velger par/tre-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere.

Velkommen!