Tix.no

Forestillingsinfo

Søndag 15. august blir det klubbkveld i Forstanderskapssalen, med to konserter. Her dukker de unge talentene dypere ned i materien.

Tid: kl. 16:00 og kl. 18:00

Etter at det åpnet for konserter igjen i juni oppsummerte Improbasen vårsesongen med å presentere hele fem småband-konserter på Sentralen. Noe av det beste herfra blir å høre denne ettermiddagen. På den andre konserten denne kvelden får også de mest erfarne deltakerne fra seminarene vi har i samarbeid med Oslo Jazzfestival boltre seg. Noen av disse er allerede på vei inn i utdanningssystemene.

Vi har som vanlig en rekke kontakter rundt om i verden som er klare til å komme til Oslo så snart forholdene tillater det. Denne gangen blir det størst deltakelse fra de nordiske landene, og fra de landene i Europa som har kontroll over situasjonen. Noen er klare allerede, og disse blir annonsert i dagene fram mot festivalen.

---

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

Velkommen!