Tix.no

Forestillingsinfo

«A Nightingales Song» kombinerer Wendelboes musikk og historien om Nattergalen, skrevet av Kari Iveland. Fortellingen er inspirert av sagnet om Philomele, som brutalt ties, før hun senere forvandles til nattergal med den vakreste stemme.

Konsertstart kl.18:30. Møt skaperne av «A Nightingales Song» fra kl.18:00. Både tekstforfatter Kari Iveland og komponist Jens Wendelboe kommer for å fortelle om stykket, og deres tanker bak. De vil også berette om hvor inspirasjonen deres kom fra for å lage nettopp dette verket.

Solist: Stine Mari Langstrand.
En halvtime før urfremføringen introduserer Wendelboe selv musikken.
Innslipp: 15 minutter før konsertstart

Musikken i «A Nightingales Song» er først og fremst rytmisk, men er inspirert av flere stilarter. Backingtracks gir assosiasjoner både til popmusikk og jazz og små akustiske satser er tydelig inspirert av klassisk musikk. Musikken består av 12 sanger som bindes sammen av sanger og tekslesning.

---

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Salen er delt inn i 2seksjoner av hensyn til smittevern; enkelt-seter og par-seter. Dersom du velger par/tre-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere.

Velkommen!