Tix.no

Forestillingsinfo

Lyd og bilder på leting etter rom og ro

Anna Jalving: DUO IV – Extended Territories (2021, WP)

Anna Jalving – performance, video, elektronikk
Karl Naegelen, Klavs Kehlet –?musikk
Klavs Kehlet – video, lys

En audiovisuell konsertinstallasjon som utforsker stillheten og tilstedeværelsen i verden.  

DUO er et laboratorium for ny kunstmusikk, skapt av fiolinist, komponist og performancekunstner Anna Jalving, der hun inviterer kunstnere fra ulike sjangre og uttrykksformer til workshops, samtaler og kreativt samarbeid.

Extended Territories er en ode til dagens samfunn, identitet og kommunikasjon, hvor selv den minste lyd kan gjøre stor forskjell.

Jalving og samarbeidspartnerne Karl Nægelen og Klavs Kehlet utforsker hvilken rolle musikk og lyd har med tanke på samfunnsutfordringene vi står overfor.  

Publikum blir invitert inn i en surrealistisk og fantasifull verden der lyd og bilde møtes på grensen til det uhørbare. Verket er en søken etter et sted å finne ro – et sted å høre til i en tid hvor indre og ytre kaos ser ut til å ha tatt over.  

Bilder fra by, trafikk og natur fungerer som fiolinens visuelle duettpartner, som binder rommet og lydreisen sammen.  
Støttet av Ulysses Network, Creative Europe-programmet i EU.  

(Foto: Klavs Kehlet Hansen)

---

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

Velkommen!