Tix.no

Forestillingsinfo

I podkasten Lage Musikk går Torgny Amdam under huden på musikken, musikerne og inspirasjonskildene deres. I denne spesialutgaven for Ultima, innspilt med publikum i salen, får han besøk av en av Norges mest fremtredende eksperimentelle sangere, Stine Janvin, som medvirker i flere produksjoner på årets Ultima:

16. september lanseres lydvandringen Voices From Your Future Past som Stine har vært med på å utvikle i samarbeid med det Berlin-baserte kollektivet Son.AR. En liveversjon av verket kan du oppleve på Blå samme kveld kl. 21.00.

20. september inviterer ensemblet Dedalus og vokalensemblet Song Circus, som Stine Janvin er en del av, til portrettkonsert med musikk av franske Pascale Criton i Sofienberg kirke.

I samarbeid med: TONO

---

Grunnet Covid-19 har samtalen begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

VELKOMMEN!