Tix.no

Forestillingsinfo

Hva er tredimensjonal lyd? En samtale om romlig lyd, tekniske strategier og kunstneriske muligheter.

I løpet av de siste ti årene har Norsk senter for teknologi i musikk og kunst (Notam) lagt stor vekt på tredimensjonal lyd, for eksempel gjennom byggingen av Studio 3 – et studio med 24 høyttalere plassert som en halvkule.

Dette seminaret fokuserer på lytting, og deltakerne vil få mulighet til å lytte til forskjellige teknologier og kunstneriske metoder.

Hva er forskjellen mellom Ambisonics og VBAP, og hvordan høres de ut? Hvordan påvirker sluttresultatet ulike former for kunstnerisk virke?

Dette seminaret er en unik mulighet til fokusert lytting gjennom et stort og komplekst høyttalersystem, satt sammen spesielt for denne anledningen.

Med:  
Mariam Gviniashvili, Asbjørn Blokkum Flø, Thom Johansen og Mads Kjeldgaard

I samarbeid med Notam

---

Grunnet Covid-19 har seminaret begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

VELKOMMEN!