Tix.no

Forestillingsinfo
FOREDRAGET ER AVLYST

Opplev John John: rockestjerne, salgsdirektør, eventyrer, velgjører, journalist, forfatter og sosial entrepenør!

Få mennesker er så engasjerte som John John Bruseth. Med tro som kan flytte fjell og en fantastisk pågangvilje har han utrettet, forandret livet og hverdagen for en rekke mennesker. Prosjektene hans på Zanzibar har reddet kvinner fra slavearbeid og gitt dem trygghet og økonomisk stabilitet. Han har også prosjekter i slummen i Nairobi i Kenya, i regnskogen i Uganda og ved Kalahariørkenen i Botswana.

Nå har John John også kjempestort sosialt prosjekt i Norge, ONE DAY – ONE TICKET, som skal kulminere i en stor konsert i Oslo Spektrum 6. november 2018. Hvordan har én mann klart å få til så mye?

Foredraget "Opplevelsesknappen" handler om å se mer, leve mer, føle mer og få absolutt mer ut av alt!

Med sitt særegne regissørblikk ser John John, om ikke mer enn alle andre, iallefall annerledes på det enn alle andre, og får dermed et helt unikt syn på tilværelsen. I dette foredraget får du ta en del i dette – og ditt perspektiv på livet og tilværelsen vil garantert ikke være det samme etterpå.

Opplevelseknappen var et uttrykk John John kom med for over 40 år siden – en knapp han har trykket på så mye og så ofte at den nå er som knappen i en gammel, velbrukt heis. I enhver situasjon som oppstår, enten det er en flue som ligger med bena opp eller månen viser seg unormalt stor, så trykker han på knappen og gjør dermed opplevelsen mye større, og mye viktigere å ta med seg på veien.

Han har trykket på knappen når han har stått som gissel under et ran med en revolver mot tinningen, ligget på taket av et tog på rømmen fra den gang kommunist-Polen, etter et uoppklart drap han ble beskyldt for, på Hawaii som beach bum og damevenn – eller som anonym tilskuer på Oslo S.

Det du sitter igjen med etter dette foredraget er evnen til å se ting fra en annen side og ikke minst å trykke på opplevelseknappen så du evner å oppleve mer, være mer tilstede, både privat og i jobb. Du vil lære å leve større.