Tix.no

Forestillingsinfo

Vi er en teatergruppe med unge og nyutdannede frilansere fra Westerdals, Nord universitet og Fagskolen Kristiania som setter opp forestillingen «I noens hode». 

Forestillingen foregår inni «Wenkes» hode, hvor følelsene krangler med hverandre, og minnene fort blir forvridde. Hva er sant, hva er ikke, og hva skulle Wenke ønske hun kunne gjort annerledes? Alle disse tingene man angrer på, men som man aldri helt klarer å komme seg over.  

Dette er en leken forestilling for unge voksne og «eldre» voksne som ønsker seg ca 45 minutter med underholdning, tøys, alvor og krangling i kondomdresser. 

Vi gleder oss til å se deg på forestillingen, velkommen skal du være!

 

Skuespillere:

Ellen Andenæs Sekulic

Hedda Emilie Østrem

Kasper Becker-Andersen

Kristine Ryssdalsnes Horvli

Petter Mjøen Westlund

Vegard Petersson Løvold

 

Regi og manus: Sophia Aronsen

Scenograf: Hedda Baanrud

-----

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

Velkommen!