Tix.no

Forestillingsinfo
I vinter turnerte hun med Thomas Dybdahl, nå kommer den talentfulle Siv Jakobsen igjen til oss. Denne gangen er det hun som er headliner med et rykende ferskt album i kofferten.

På denne konserten har hun med seg Einar Stray på vokal og tangenter og Sofie Mortvedt vokal og fiolin. 

Siv Jacobsen sier med musikken det hun ikke tør å si høyt – og nå foreligger altså endelig debuten «The Nordic Mellow». Med referanser til Ane Brun og Laura Marling, inviterer hun oss inn som flue på veggen i sine mest personlige øyeblikk. Ep-en «The Lingering» fra 2015 høstet lovord fra inn- og utland, blant annet fra Paste og Clash Magazine, samt VG og Gaffa som begge trillet femmere på terningen.

Singelene «Like I Used To», «Shallow Digger» og «Berry & Whythe» har fått svært god mottakelse, radiotid hos BBC6, XFM og NRK P3, samt over ti millioner avspillinger på Spotify. Debuten «The Nordic Mellow» er spilt inn med produsent Matt Ingram (Laura Marling, Florence + the Machine). Jakobsen har parallelt turnert hyppig i Europa og Asia, blant annet med artister som Damien Jurado og Bear’s.

"Det mest imponerende ved Jakobsen er evnen til å skape en intim stemning med relativt få virkemidler, som gjør albumet til et man ønsker å lytte til flere ganger".
-Aftenposten-