Tix.no

Forestillingsinfo

I fjor høst satte Thesbiteateret og Urijazz opp "The Same Old Ceremony - Leonard Cohen" over åtte kvelder på Papirhuset teater. Folk strømmet til, og de fleste forstillingene gikk for fullsatt sal. Nå er det en ny mulighet til å få med seg konserten, den tåler absolutt et gjenhør, og vi er spente på å høre den i «stort format», i Støperiet.

Oppsetningen er en konsertforestilling med lokale aktører til minne om Leonard Cohen. Frank Lie fra Thesbiteateret har skrevet gjennomgangstekster, mens Geirr Johnson er initiativtaker og kunstnerisk leder for prosjektet. Musikalsk leder er Olaf «Knerten» Kamfjord.

Leonard Cohen var blitt 82 år, men var fortsatt aktiv, da han gikk bort i november 2016. Han har vært en internasjonal ledestjerne og en norgesvenn på ulike plan. Hans tekster har gjort mektig inntrykk på generasjon etter generasjon gjennom 60 år.

Urijazz har helt fra starten i 1979 vært en klubb med et ganske vidt spekter av musikalske uttrykk og presentasjoner. Dette har falt naturlig med de musikerne som har etablert og preget klubben, og er noe vi ikke ønsker å gi slipp på. Således har det vært gjort konserter basert på Bob Dylans produksjon, med Odd Børretzens tekster, med Herrene i Haven og Lars Martin Myhre. Det improvisatoriske elementet er som regel til stede.
Urijazz samler gjerne byens musikkliv til større konserter i Støperiet. «Alle» kommer, og det blir et trivelig møte med gamle og nye kjente.

Geirr Johnson – vokal, gitar
Olaf Kamfjord – bass, musikalsk leder
Frank Lie – gjennomgangstekster
Per Kamfjord – vokal, div. instrumenter
Tiril Engelstad – vokal
Mathilde Johnsson – vokal
Rune Jensen – keyboards
Daniel Abboud – gitar

Urijazz i samarbeid med Thesbiteatret.
Gratis ungdomsbillett bestilles som ordinær billett, gjelder opp til 24 år. Kontroll ved inngang.