Tix.no

  • 09. des - Kl. 15.00
  • 09. des - Kl. 18.00
Billettpris:kr 200 - 480
Forestillingsinfo

Nøtterøymannen Marius Roth Christensen er en allsidig kar som vet å skape høytidsstemning. Han har holdt utallige konserter i Nøtterøy Kulturhus og vi er strålende fornøyd med at han igjen setter av tid til sitt favorittpublikum. Denne kvelden tar han med seg noen av sine beste venner for å lage en deilig førjulskonsert.

Operaens Silvia Moi skal synge med Marius denne kvelden. I tillegg spiller den dyktige Reza Aghamir på flygel og strykere trakteres av Marcato String Quartet bestående av: Bendik Engebretsen (fiolin), Julian Saxl (fiolin), Krzysztof Krol (bratsj) og Elin Hoffart (cello).

Marius ble først kjent som gitarist og vokalist i rockebandet Seigmen. Han studerte siden ved Østlandets Musikkonservatorium og Statens Operahøgskole. I 2006 debuterte han ved Nasjonaloperaen i rollen som Tamino i Tryllefløyten – en rolle han senest gjorde igjen høsten 2017. Fra 2013 har han vært fast medlem av solistensemblet og sunget mange store roller. Seigmen gjorde comeback i 2014 og fyller fortsatt store scener i Norge og Europa.


Om Silvia Moi:

Fra Susanna i Figaros bryllup til Papagena i Kenneth Branaghs filmatisering av Tryllefløyten og Solveig i Peer Gynt-spelet på Gålå. Silvia Moi fra Kvinesdal er en operasanger med stort spenn og har siden 2007 vært tilknyttet Operaen som solist. Hun har også vunnet flere priser. Les mer om Sivlia Moi her.