Tix.no

Forestillingsinfo

Nøtterøymannen Marius Roth Christensen er en allsidig kar som vet å skape høytidsstemning. Han har holdt utallige konserter i Nøtterøy Kulturhus og vi er strålende fornøyd med at han igjen setter av tid til sitt favorittpublikum. Denne kvelden tar han med seg noen av sine beste venner for å lage en deilig førjulskonsert.

NB! Operaens Silvia Moi erstattes med Lina Johnson grunnet alvorlig sykdom i familien. I tillegg spiller den dyktige Reza Aghamir på flygel og strykere trakteres av Marcato String Quartet bestående av: Bendik Engebretsen (fiolin), Julian Saxl (fiolin), Krzysztof Krol (bratsj) og Elin Hoffart (cello).

Marius ble først kjent som gitarist og vokalist i rockebandet Seigmen. Han studerte siden ved Østlandets Musikkonservatorium og Statens Operahøgskole. I 2006 debuterte han ved Nasjonaloperaen i rollen som Tamino i Tryllefløyten – en rolle han senest gjorde igjen høsten 2017. Fra 2013 har han vært fast medlem av solistensemblet og sunget mange store roller. Seigmen gjorde comeback i 2014 og fyller fortsatt store scener i Norge og Europa.

Om Lina Johnson: Lina Johnson har sin utdannelse fra Norges musikkhøgskole, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Operaakademiet i København. Hun debuterte på Det Kongelige Teater i København som Najade i Ariadne auf Naxos i 2009 og har siden gjort roller der, som Constance i Dialogues des Carmélites, Musetta i La bohème, Despina i Così fan tutte og Genovieffa  i Suor Angelica. Hun har også sunget Violetta i La traviata ved Copenhagen Operafestival, Oscar i Maskeballet ved Opera Nordfjord, Frasquita i Carmen med Trondheim Symfoniorkester, og Adele i Flaggermusen, Vespetta i Pimpinone, Rosina i Barberen i Sevilla, Nattens dronning i Tryllefløyten og Hustruen i Rolf Wallins opera Elysium ved Den Norske Opera & Ballett. De siste somrene har hun sunget Gilda i Rigoletto og Adina i Elskovsdrikken ved Oscarsborgoperaen, sistnevnte har hun også sunget ved Den Jyske Opera.