Tix.no

Forestillingsinfo

Tradisjonen tro blir det også denne høsten en storslagen konsert arrangert av Musikkforeningen Suoni. I år er temaet "Ladies" – i form av roller, artister, komponister og solister. Velkommen til en festforestilling!

En hyllest til kvinner

Suonis store høstkonsert har denne gang fått tittelen «Ladies’ Night» og er en hyllest til kvinneskikkelser i musikken, enten det er roller, artister, komponister eller kvinner som på annet vis knyttes til kjent eller ukjent musikk. Også alle solister er kvinnelige stjerner:

Eli Kristin Hanssveen er stjernesolist på Den Norske Opera, Nina Gromstad er lokal sangstjerne elsket av Grenlandspublikummet, Jannicke Irwin Abrahamsen har skint på stjernehimmelen siden hun slo igjennom som barn, og Frøydis Grorud er blitt nasjonal eiendom som fast innslag i orkesteret i Beat for Beat på TV. Alle har opptrådt med Suoni tidligere, men aldri sammen i denne spennende konstellasjonen.

Koret Canto Libre er som vanlig med, og konserten ledes og binders sammen av maestro Øyvind Strand. Og alle, uansett kjønn, vil virkelig kunne se fram til en festlig «Damenes aften.»

Sted: Dovregubbens hall


Suonis venner – KJØP BILLETT HER