Tix.no

Forestillingsinfo

EKSTRA forestilling torsdag den 22. november kl. 19!

Nå er det Norgespremiere i Stavanger! De talentfulle avgangselevene ved Stavanger Katedralskole i Bjergsted setter i år opp den spektakulære, rørende og vilt morsomme musikalen Pippin. Som til tross for lang spilletid både på Broadway og West End aldri har blitt vist på en norsk scene før nå!

En skuespillertrupp skal fremføre en historie, men hvem skal ha hovedrollen som Karl den stores sønn, Pippin? Lederjokerne ser etter en helt spesiell skuespiller til å fylle skoene,- og leken på scenen settes i gang.
I beretningen om Pippins forsøk på å finne sin funksjon og meningen med livet, møter vi den pragmatiske krigsherren Karl den Store. Han navigerer i føydalsystemet, vinner kriger, krever inn skatter og løser konflikter blant sine undersåtter. Hans uberegnelige kone Fastrada vil spille med i kampen om tronen for Pippins bror, mens bestemor Bertha anbefaler barnebarnet sitt mer sex for å forbedre livskvaliteten.
Etter mange forsøk på å finne sin mening i livet mister Pippin motet og Catrine finner ham på gaten i en dyp fortvilelse. Og til slutt står Pippin i et stort dilemma: Kjærligheten som finnes i det vanlige liv, eller evig berømmelse med dødsdom.

For 6. år på rad setter produserer miljøet i Bjergsted en musikal, og hvert år har de lykkes med stor suksess. Alle tidligere produksjoner har hatt fulle saler og fantastisk kritikk. I år toppes musikalen av et rekordstort orkester og nivået på dans når nye høyder sammen med fantastiske skuespillere og korister. Få med deg Norgespremieren på musikalen Pippin i Bjergsted!

Regi: Lydia Lapidus
Musikalsk leder: Eddie Andresen
Koreografi: Victoria Jane Harley og Maria Røyneberg Pedersen
Produksjon: Kari Klæboe Koksvik

Varighet: ca. 2 timer og 30 minutter med pause.
Arrangør: Stavanger Katedralskole