Tix.no

Forestillingsinfo

Odd Nordstoga er klar med et nytt studioalbum. Albumet, rett og slett en dobbeltplate, har fått navnet «Kløyvd». Noe av musikken har du kanskje hørt siden seks spor er utgitt på strømmetjenester i løpet av 2017. Låten «Fri» har du også ganske sikkert hørt på radio. Den viste seg å være en solid radiohit, og verserte på topp 10 på radiolistene til langt ut på høsten.


Dette albumet viser på sett og vis to sider av artisten og låtskriveren Odd Nordstoga. Den ene siden er akustisk, fortellende og lener seg mot vise- og countrygenren. Den andre er mer høgmælt, elektrisk og med følelser som springer rett ut fra musikken. 

Historiene på «Kløyvd» handler ofte om strevet med å finne forløsning, finne fred, finne helhet. Det er, som tittelen antyder, ikke så lett for jeg-personene på denne plata. Enten det er en hval, en nyskilt mann eller en forvilla utflytter det handler om, så har de ikke funne heilt «heim». 

Odd Nordstoga og hans fantastiske band gleder seg veldig til å komme ut på tur og framføre denne plata! I tillegg loves selvsagt en utsøkt bukett låter fra den etterhvert ganske omfattende back-katalogen. 


I bandet:
Øyvind Blomstrøm - gitar
Tor Egil Kreken - Bass
Torstein Lofthus - Trommer
David Wallumrød - Keyboards

Lyd: Anders Aasebøe
Ljos: Marius Schei Johansen