Tix.no

Forestillingsinfo

Hele verden på en scene!

Forestillingen Fargespill Larvik med Marinemusikken ble første gang vist våren 2018, med stor suksess. I vår nye forestilling, «Sammen», gjør vi plass til enda flere, og tar nå med oss barn og ungdom fra Horten.

Igjen kan vi garantere et fyrverkeri av en konsert og et fargerikt show når sprudlende musikk og dans møter det ypperste av musikalsk profesjonalitet – alt på samme scene!

 «Sammen» handler om møter mellom mennesker, om identitet og tilhørighet. Den forteller historien om vårt samfunn i dag, hvem vi er og hvor vi kommer fra. Hvilke muligheter som ligger der når mennesker møtes og hva vi sammen kan skape sammen.
 «Sammen» er et nært møte med unge menneskers historie, om hvem de er og hvor de kommer fra, avdekket gjennom musikk og dans.

På scenen møter du rundt 110 barn og ungdom fra 25 ulike land, inkludert Norge, i tillegg til Kongelig Norske Marines Musikkorps sine musikere og Fargespill Larvik sitt faste band.

Kongelige Norske Marines Musikkorps, populært kalt Marinemusikken, er et av fem norske profesjonelle militærkorps. Korpset er et unikt og populært ensemble, og med sine 29 musikere spiller korpset konserter både i inn- og utland. Årlig har korpset 130-150 spilleoppdrag.
Marinemusikken har opparbeidet seg et ry som et av Nord Europas ledende blåseorkestere, og en rekke store artister, innenfor så og si enhver musikalsk genre, har ønsket å jobbe med Marinemusikken opp gjennom årene.

De fleste av barna og ungdommene i Fargespill Larvik er kommet til Norge som flyktninger og asylsøkere. Det er disse unge, lovende som er grunnstammen i forestillingen «Sammen».  

Forestillingen er satt sammen av folkesanger, regler og danser som barna og ungdommene har med seg fra sine land og kulturer. Disse musikalske perlene forenes med norske musikktradisjoner, og global ungdomskultur som hip hop og beatboxing, tonesatt av Marinemusikkens musikere og Fargespill Larvik sitt faste band. Resultatet er et nært, musikalsk møte med unge menneskers historie om hvem de er og hvor de kommer fra, avdekket gjennom musikk og dans.

Afghansk qataghani møter halling, springleik fra Vestfold møter verden, barnesang fra Syria og Tyrkia, folkesang fra Serbia og arabisk “Habibi” møter norsk gangar - alt i rammene av det beste av norske blåseensemblers profesjonalitet.