Tix.no

Forestillingsinfo

Fantastisk futuristisk elektrofunk fra et sted i vår galakse

Melkeveien er alter egoet til Hamar-baserte Kristian Møller Johansen. Ut over det å ha en solid merittliste som soloartist i både inn og utland, blir også tidvis Melkeveien et trehodet troll med slagverk, perkusjon og enda flere synthesizere. Til Bølgen Kulturhus kommer Melkeveien med Embret Johnsen på Synthesizer og Perkusjon, og John Birkeland Hansen på trommer. En besetning som tydeligvis fungerer godt da blant andre P3 var over seg av begeistring etter klubbdagen under Øyafestivalen i 2016, hvor de mente Melkeveien var et av veldig få band som stakk seg frem.

Melkeveiens singel "Peter Pan Death Wish" ble i 2014 nevnt som "one of the best tracks around" av The Times, og var senest nå i vinter soundtracket i traileren til «You Were Never Really Here» med Joaquin Phoenix i hovedrollen. Melkeveiens bandbesetning har etter slippet av «Homecoming" (13. April 2018) jobbet iherdig med ferdigstillingen av EPen «Hockey Pizza» - som slippes Mars 2019. I tillegg slippes låta «Thirst Issues» som del av en 12" på Prins Thomas' kredible label Full Pupp i løpet av 2018.

www.melkeveienmusic.com


DJ STRANGEFRUIT

– Legendarisk frukt

Pål "Strangefruit" Nyhus er en bauta og levende legende innenfor norsk klubbkultur. Som DJ har han gjennom tre tiår geleidet generasjoner av danseglade med konstant supply av kvalitetsrik musikk i de fleste sjangere, samt gjort seg bemerket som plateprater i NRK Radio, DJ-musikant i Nils Petter Molværs Khmer ensemble, produsent og co-pilot med Mungolian Jetset.

Pål er evigaktuell, med et enormt register å spille på, og vever settene sine gjennom klubbhistorien på kontemporært vis.

––

Bølgen Kulturhus presenterer «NYE BØLGER»

Nye Bølger er vårt konsept som samler artister som du kanskje ikke har hørt om før, men som vi garanterer gir deg en god musikalsk opplevelse. Disse konsertene er av høy kvalitet og har lav billettpris. Vi ønsker deg velkommen til å oppdage noe nytt og spennende!

Støttet av Kulturrådet.