Tix.no

Forestillingsinfo
Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner, både som frontmann og vokalist i legendariske Midnight Choir, og gjennom en rekke kritikerroste soloalbum.

Skjebnesommeren 2011 møttes sangeren Paal Flaata og den legendariske amerikanske låtskriveren Chip Taylor i Halden. Deres første samarbeid kom bare et døgn etter at Norge ble rammet av terror, da Paal var med Chip i Brygga Kultursal i Halden og sang den nyskrevne sangen «This Darkest Day».
 
Ett år senere ble et utsøkt utvalg av Taylors sanger til det første albumet i den nå avsluttede trilogien « Songs Of…»som Paal Flaata har laget over sangene til noen av hans favorittlåtskrivere. Tittulert Wait by the Fire/  Songs of Chip Taylor (Spellemannpris-nominert)
 
De siste par årene har Paal Flaata seilt opp som «the hardest working man in Norwegian showbiz», der soloplater og solokonserter har blandet seg med svært bejublede comeback-konserter av bandet som først gjorde Flaata kjent, Midnight Choir. Han er også kjent for sin tolkning av Elvis Presleys store låtmateriale. 

Med på scenen har Flaata med seg Gøran Grini.