Tix.no

Forestillingsinfo

Jubileumsshow med flere artistvenner og spontane overraskelser

Arly Karlsen startet sin musikalske reise på slutten av 70-tallet, og har siden den gang turnert i inn- og utland med sin musikk.

Et av høydepunktene i hans tidlige karriere var hans deltakelse i Western Swingers på 80- og 90-tallet, som ble langt mer utbredt enn noen hadde ventet! Gruppen har gitt ut fem album, hvorav flere har solgt til gull. Hvem husker ikke «Trailerjenta»?

Senere ble det solosatsing med Back Beat Band, som etter hvert ble hans faste backingband. De turnerte sammen både i Norge og Europa. Back Beat Band hadde en stor innflytelse på utviklingen av Arlys musikk, og er i dag et svært etterspurt band blant både nasjonale og internasjonale artister.

I 2007 etablerte han sammen med sine kolleger G.Thomas og Ove Støylen, The European Highwaymen. Dette ble et svært populært samarbeid og de ga ut platen «Spinning», som ble innspilt i Nashville med Bobby Bare som produsent. I de senere årene har Steffen Jakobsen erstattet Ove Støylen, som sluttet som medlem i bandet for noen år siden.

I 2011 ble gruppen Arly Karlsen & Sons etablert med sønnene Kim-Arly og Martin. Sammen utviklet de en egen sound og groove i Arlys musikk, som ble svært godt mottatt av publikum.

I den senere tid har Hawk Christensen blitt et mer eller mindre fast medlem av gruppen, etter at de ble med i reality-TV-serien «Norske Rednecks» på Max. Sammen har de komponert og innspilt mesteparten av sang og musikk til denne TV-serien. Sesong 2 gikk høsten 2017 og sesong 3 vises i februar 2018. De er blitt spurt om å være med på sesong 4, som innspilles sommeren 2018.

Bandet er i full gang med et nytt album. Denne gang på norsk og skal etter planen gis ut i forkant av jubileumsshowet.

Arly har 12 CD-plater bak seg, og har opptrådt sammen med mange av countrymusikkens legender opp gjennom årene, bl.a. Bobby Bare, Gene Watson, Bellamy Brothers og Joanne Cash (Johnny Cash sin lillesøster).

Arly ble i 2005 kåret av European CMA til «Male vocalist of the year».

Konferansierer denne kvelden er hovedpersonene i reality-TV-serien «Norske Rednecks» Gunn-Berit og Väinö Ulven Kultima og Monika og Kristian Gulheim.

Flere av Arlys artistvenner vil delta, samt noen spennende overraskelser!

Steffen Jakobsen – G.Thomas – Arne Løland – Sivert Bjørdal – Grete Bogen – Cindy Kvinlaug – Steven Kvinlaug – Jan Egil Omdal – Kjell Elvis – Kenneth Sandåker – Per Arthur Hanssen – Big-B.