Tix.no

Forestillingsinfo

For en kveld dette skal bli! Hele tre band på scenen. 

DIZZY MIZZ LIZZY
Danskene kan ikke få nok av denne populære trioen. Publikums kjærlighet er det beste drivstoffet for Dizzy Mizz Lizzy. Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen overrasket mange, da de i 2016 ga ut "Forward In Reverse" - deres første album med nye sanger på 20 år.

Den lange pausen har vært god for deres kreativitet og publikum var veldig enig, ettersom albumet kom inn på hitlistenes førsteplass og konserter ble utsolgt i fleng. 

”Vi var meget glade og taknemmelige for den respons, vi fik for albummet og vores koncerter, hvor publikum tog så godt imod vores nye sange. Det var et sandt energiboost til vores fornyede samarbejde" Tim Christensen. 

DREAM POLICE
Bandet har 30-års jubileum i 2019, og planene er å spille mer enn noen gang! I anledning jubiléet slapp bandet også en ny singel 1. januar, og man skal ikke se bort i fra at det kommer mere i løpet av året!

Dream Police ble grunnlagt i 1989, ble signet på CBS og ga ut sitt første album i 1990. Det kritikerroste albumet ble nominert til spellemannprisen, det lå på topp 10 på VG-lista i flere uker, og solgte godt over 20.000 eksemplarer i Norge. Albumet solgte også bra i både Sverige, Canada, Tyskland og Japan, og inneholdt publikumsfavoritter som "Hot Legs", "When the sun goes down" og "Rock Me». 

Bandet ga ut album nr. 2 i 1991, et album som solgte nesten like mye som forgjengeren. Dream Police ble oppløst i 1992, og spilte ikke sammen før i 2009 på Fredrikstad Stadion. Etter dette har bandet gjort noen utvalgte konserter i årene 2009 og frem til i dag.

Bandet består av respekterte musikere som har vært meget aktive i utallige sammenhenger i Norge i over 30 år:

SUPPORT: THE ASPECT PROJECT
The Aspect Project, etablert 2016, er et melodiøst pop/rock band fra Drammen/Oslo. Med to utgivelser i 2017 og turné i 2018 i Polen, Tsjekkia, Slovakia, Danmark, Latvia og Litauen viser de stor bredde. Gutta er kjent for energisk, tight liveshow og melodiøse strofer blandet med harde riff! The Aspect Project er: Hreinn Gunnarsson (Drums and Vocals), Nicolay Hagen (Guitar and Vocals), Christopher Nilsen (Guitar), Smørgel (Bass).

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca. 20:00. Ferdig rundt 23:30. 18 år + vergeordning