Tix.no

Forestillingsinfo

I fjor høst kom Espen og Kurt sammen for å spille litt gitar, synge og mimre. Det ga umiddelbar mersmak. Kjemien og godfølelsen vokste raskt. Det som hittil hadde vært unevnelig, var nå helt uunngåelig. To telefoner ble tatt og hos både Alejandro og Askil var konklusjonen et rungende og entydig «Ja!». Siste lørdag i august står de på scenen i konserthuset, klar for å lage fest i Zetlitz!

De fire lover en forrykende feiring av musikken – av norske og internasjonale hits – og en rekke folkekjære og tidløse sanger.

Selv om gutta nå er familiefedre og har blitt 10 år eldre, hindrer ikke det viljen til å legge ut på turné. «Det blir en tidsreise i dobbel forstand. Publikumet vårt har også blitt eldre siden vi sist var på veien. Denne gangen utvider vi repertoaret vårt. Flere låter, større bredde, større produksjon og enda flere hits. Det norske publikumet fortjener en festkveld som dette – og vi gleder oss!» sier Espen.

Det som startet med en stillferdig versjon av Cohens «Hallelujah» på Skavlan i 2006, ble etterfulgt av en landsdekkende norgesturné, Spellemannpris og tre randsfylte Oslo Spektrum. I 2009 gjentok de suksessen med nok en imponerende turné, mer enn 120.000 konsertbilletter ble solgt – og nok en gang fikk publikum oppleve energien og gleden fra artistene.

Konserten spilles i Zetlitz med stående publikum. For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no.

Aldersgrense: 18 år
Vergeskjema kan ikke benyttes.

Arrangør: Nordic Live i samarbeid med Stavanger konserthus

NB! Denne konserten var opprinnelig satt opp 26. juli, men ble flyttet til lørdag 31. august. Hvis du kjøpte billett til 26. juli og ikke har byttet den, kan du bruke samme billett til konserten 31. august.