Tix.no

Utsolgt
Billettpris:kr 150
Forestillingsinfo

OBOS presenterer: Madrugada på Verdens Ende

******************************
U T S O L G T
******************************
Det ligger an til en magisk kveld når Madrugada spiller publikum inn i solnedgangen på Verdens Ende 3. august. Begivenheten inngår i en serie med fire konserter som markerer at OBOS i år er 90 år.

Billettsalg for OBOS-medlemmer starter onsdag 3. april kl. 10.00. hos OBOS. Ordinært billettsalg starter fredag 5. april kl. 10.00.

Dette er et band man ikke kommer utenom når historien om norsk rock skal skrives. I ti år befant Madrugada seg kontinuerlig i toppsjiktet av norske band, og hadde også en betydelig karriere utenfor Norge.

Da bandet i fjor annonserte at de tre gjenlevende originalmedlemmene hadde funnet sammen igjen for å spille konserter, solgte de ut to kvelder i Oslo Spektrum på under 48 timer. Konsertene ble gjennomført med stor suksess, og til fantastiske anmeldelser i musikkpressen.

Konsertserie
OBOS har hatt stor suksess med arrangementet OBOS på Operataket de siste tre årene - en hel dag med toppartister til en svært overkommelig pris. I år utvider OBOS dette konseptet til også å inkludere Stavanger og Bergen, før konserten på Verdens Ende på Tjøme 3. august. Det hele rundes av på Operataket 18. august. Billettene til årets fire konserter vil alle koste 125 kroner pluss billettavgift og alt går tilbake som støtte til aktiviteter for barn og unge. Regningen for selve konsertene tar OBOS selv.

Tar kulturansvar
- Vi ønsker å gi noe tilbake til medlemmene og samfunnet i form av gode kulturopplevelser. Billettene er rimelige, det gjør at mange kan ta del i opplevelsene. Gode kulturopplevelser binder folk sammen. OBOS skal ikke bare bygge boliger, men også bidra til livet mellom husene. Billettinntektene går uavkortet til gode tiltak for barn og unge lokalt. Vi gleder oss til å motta mange gode søknader om støtte, sier sponsorrådgiver Hege Asplund i OBOS. 

Lover magi på Verdens Ende
- Soloppgangskonserten med Eva Weel Skram på Verdens Ende i fjor var en fantastisk opplevelse for alle som var der, og vi ser for oss en like stemningsfull konsertopplevelse med legendariske Madrugada i år, sier arrangøren Einar M. Schistad, kulturhusleder i Nøtterøy Kulturhus. Dette er en deilig drøm som blir til virkelighet, og antakelig den råeste konserten i de vakreste omgivelsene dette tiåret, fortsetter han.