Tix.no

Salg avsluttet
Forestillingsinfo

Viktig informasjon til deg som har billett til Hellbillies lørdag 3. oktober 2020:

Pga. koronasituasjonen blir konserten dessverre utsatt, og billettene refundert. Dersom du kjøpte billetter på nettet, refunderer vi direkte til kortet du betalte med og du behøver ikke kontakte oss. Ble billett kjøpt over disk, vil du motta en ny SMS med nærmere informasjon om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift.

Vi vet mange hadde gledet seg, og nevner at Hellbillies kommer tilbake torsdag 11. november 2021. Billetter til konserten i 2021 finner du her.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Hellbillies må kunne kalles en institusjon i norsk kulturliv, og i 2020 markerer bandet sine første 30 år med en stor jubileumsturné. Her hos oss blir det konsert lørdag 21. mars.

I løpet av vinter, vår og høst vil de besøke alle de største kulturhusene i landet. Tanken med denne spesielle konsertturnéen er å kunne møte sitt trofaste publikum, for sammen å se tilbake på de 30 årene som har gått, og kanskje også kaste et lite blikk framover ved å presentere noe nytt materiale.

Gjennom sine 30 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og vil ha én akustisk og én elektrisk avdeling. Bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten.

Foto: Agnete Brun

Varighet: ca. 1 time og 30 minutter, uten pause.

Arrangør: Stageway & 929 Produksjon