Tix.no

Forestillingsinfo

Du har kanskje sett ham på Beat for Beat. Kan hende så du ham på TV2, med sin fantastiske norske versjon av «Fairytale of New York». Og du har garantert sett ham på ei scene i nærheten av deg!

Lewi er en artist i ordets rette forstand. Han elsker å spille live og har lenge vært en ettertraktet bassist og multi-musiker som backet de beste artistene i årevis. Sammen med barndomsvenn og Stjernekamp-vinner Knut Anders Sørum turnerte han USA og Europa på kryss og tvers med bandet Expect. De siste årene har Lewi turnert med Kurt Nilsen og Narum og han gir 30.000 publikummere gåsehud hvert sommer på Norges største sommershow «Urbane Totninger».

Lewi er en ærlig artist på alle måter. Det er ikke noe jåleri. Ikke noe juggel. Her er det kvalitet og ekte vare. Og han leverer. Alltid. Det er ingen tvil: Lewi fortjener sitt eget publikum. Og publikum fortjener Lewi.

Når Lewi entrer scenen er det et musikalsk Kinder-egg som møter deg. For det første får du bakoversveis av Lewis stemme og formidling. For det andre serverer Lewi deg melodiøs, sjelfull poprock med kraft og tyngde, fulgt av sterke tekster om livet. For det tredje får du et musikalsk multitalent som leker seg med både gitarer, bass og tangenter.

Hans 3. soloalbum ble lansert 3.mai og det er materiell fra denne plata som skal fremføres. Med seg på scenen har han sitt faste band med Jakob Lund Paulsen på tangenter, Jon Anders Narum på gitar, Håvard Gjestvang på trommer og Miriam Våga på kor.