Tix.no

Forestillingsinfo

Sommeren er rett rundt hjørnet og med sommer følger den årlige konserten Bergan Vel arrangerer på Barneskjær. 

NB! BILLETTSALG PÅ NETT stenger kl. 17.00 konsertdagen. Billetter kan deretter kjøpes ved inngang. 
**************************************************

I år har vi gjort en ny vri med hele to artister. Vi nærmer oss snart en festival??, nei det skal vi ikke lage, men at det blir en flott midtsommer opplevelse, dagen før St Hans aften, det er vi helt sikre på.

Først ut er en lokal artist fra Tønsberg, Agnes Stock. Agnes har sunget og spilt musikk så lenge hun kan huske. Hun har bakgrunn fra Liverpool Institute for Performing Art i England, og var med i The Voice høsten 2017 hvor hun ble stemt helt frem til finalen. Her er et par av tilbakemeldingene hun fikk fra dommerne i sangkonkuransen:

• "Du er så full av sjel, at alt du trenger å gjøre er å åpne munnen din. Du skaper en sånn klang som bare tar rommet"
• "Det var så utrolig vakkert. Jeg måtte bare sitte her å ta det inn, det var nydelig. Tusen takk for det"

Etter The Voice har hun blant annet sluppet låta «Vente» med Yung Smul, og fokusert på å lage egen popmusikk og holde konserter. Vi gleder oss veldig til å høre henne synge på Barneskjær.

Den andre artisten som skal spille for oss i år er Thom Hell. Thom er en norsk låtskriver med flere EP og singler bak seg. Han har utmerket seg en enestående artist både i UK og her hjemme. Han har vunnet spellemannspriser for årets mannlige artist både i 2008 og 2010. I 2008 fikk han også med seg spellemannsprisen for årets populærkomponist. I 2011 vant han Det store korslaget med «Team Thom».

Som flere av våre tidligere artister på Barneskjær har Thom Hell også deltatt i «Hver gang vi møtes». Vi håper og tror dette kan bli magisk og kanskje får vi til og med høre begge artistene synge sammen for første gang på Barneskjær.

Bergan vel er en lokal velforening som drives på dugnad og støtte fra det lokale næringsliv. Det kreves mye innsats for å lykkes og vi lover å gjøre vårt beste. Vårt økonomiske mål for arrangementet er 0+, for da får vi mulighet til å arrangere konsert for deg igjen neste år.

Kom tidlig på konsert dagen, ta med campingstol til å sitte på, benytt deg av kiosken og baren vår og nyt opplevelsen. Siden vi har skjenkebevilling er medbrakt drikke ikke lov.